Solistenconcours

Op 17 januari was het solistenconcours. Onze solisten hebben zich de afgelopen weken voorbereid op het concours in Maasbree.Het concours begon om 11:00 uur en wij waren om 12:10 uur aan de beurt om deel te nemen.

Solis_NoudNoud Colbers was als solist kleine trom in de 5e divisie vertegenwoordigd en speelde de Jeugd Solo 2 van J.G. Schroen. Noud behaalde hiermee maar liefst 81 punten mee.

Solist_DamianDamian Gerwinski was als solist kleine trom in de 5e divisie vertegenwoordigd en speelde het nummer Hit And Run van G. Bomhof. Damian behaalde hiermee maar liefst 82 punten.

Solist_StanStan Weijers was als solist drumset in de 5e divisie vertegenwoordigd en speelde het nummer Edifant van M. Rongen. Stan behaalde hiermee zelfs 83 punten mee.

Solist_GuusGuus v Dijk was als solist multipercussion in de 5e divisie vertegenwoordigd en speelde het nummer Variations van H. Mennes. Guus behaalde er zelfs 85 punten mee en is hiermee tevens door naar het Limburgse Solistenconcours op 20 maart in Geleen. 
Het wordt dus nog eenmaal spannend voor onze Guus. 

Voor alle solisten proficiat gewenst met de goede score, jullie hebben er hard voor gewerkt.