Iedere 2e vrijdag van de maand wordt huis aan huis oud papier ingezameld. Op de kalender kunt u zien wanneer het oud papier in Baarlo wordt opgehaald.

Wij verzoeken u het papier goed gebundeld en in kleine, goed hanteerbare dozen aan te bieden, zodat de beladers de dozen gemakkelijk kunnen tillen.

Wij verzoeken u om het oud papier zoveel mogelijk bij elkaar aan te bieden; bijvoorbeeld met de buren bij elkaar of op de bestaande clusterplaatsen van de containers. Zo kan de vereniging efficiënt en verkeersveilig inzamelen.

Géén plastic kratten of kisten gebruiken die weer op de stoep terug gezet moeten worden.


Oud papier is wel: Boeken, tijdschriften, folders en brochures, karton, kranten, cadeaupapier,computerpapier, dozen, papieren verpakkingen, eierdoosjes, enveloppen, pakpapier, wasmiddeldozen.


Oud papier is niet: carbonpapier, foto’s, fotopapier, geplastificeerd papier, ordners met ringenbanden en/of plastic kaft, sanitair papier zoals toiletpapier, luiers en tissues, behang en vinyl, sterk vervuild papier zoals koffiefilters en papier tussen vleeswaren, kartonnen drankverpakkingen van melk, frisdranken, verpakkingen van vloeibare wasmiddelen of wasverzachter.


Mocht er onverhoopt ergens papier zijn blijven staan neem dan even contact op met Sander Hermkens (077 – 477 4107)


Afvalwijzer Peel & Maas