Laat de muzikale aanleg van uw kind GRATIS checken !

poster-laat-uw-kind-testen-met-drumstel-a3Laat de muzikale aanleg van uw kind GRATIS checken !

Drum-Brassband Voorwaarts biedt de mogelijkheid om de muzikale aanleg van uw kind te laten checken aan de hand van een 8 tal lessen. Hierin wordt op een speelse wijze gekeken naar een aantal facetten die belangrijk zijn voor het succesvol kunnen starten met muziekles, waaronder ritmiek, gehoor, toonvoorstellingsvermogen, fijn-motoriek, coördinatie, fysiek, geheugen, etc.

Deze lessen worden verzorgd door onze dirigent en docent Antoine van Buggenum, reeds 35 jaar professioneel werkzaam als musicus. De tijden en data worden in overleg vastgesteld.

Na afloop worden de resultaten vastgelegd in een rapport, vergezeld van een gefundeerd advies aangaande eventuele instrumentkeuze.

Als er na deze 8 lessen wordt gekozen voor een instrument van Drum-Brassband Voorwaarts, krijgt uw kind het eerste half jaar GRATIS les !

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt al jaren dat kinderen die muziek maken zich op velerlei gebied beter ontwikkelen: uit scans blijkt dat de hersenactiviteit tijdens het bespelen van een instrument vele malen hoger én complexer is dan tijdens TV kijken…

Reden genoeg om jullie kind aan te melden voor deze GRATIS check !!!
Dit kan heel eenvoudig via onderstaand mailadres :

a.van.buggenum@vodafonethuis.nl

Met muzikale groet,
Drum-Brassband Voorwaarts