Kampweekend op 27 en 28 mei

Op zaterdag 27 mei; Om 9.30 uur moest iedereen op de parkeerplaats van de sporthal aanwezig zijn. Er werd in 3 groepjes naar de blokhut in Beesel gefietst. Met mooi weer en veel energie. Nadat iedereen z’n luchtbed had opgeblazen konden we gaan eten. Knak en broodjes.

In de middag naar “Break-Out” het survival terrein in Swalmen. Een geweldige attractie voor jong en oud. Nadat iedereen zich uitgeleefd had konden we na een rustpauze weer terug naar het kampterrein waar om 18:30 uur de barbecue op ons stond te wachten om onze buikjes te vullen.

s ‘Avonds werd er nog muziek gemaakt door de leerlingen van de Brassband met onze dirigent Antoine, die zelf ook nog enkele nummers heeft opgedragen. Erg gezellig voor iedereen. Er werd nog lang nagepraat over de dag die we samen hebben meegemaakt.

Op zondag 28 mei; Vroeg weer uit de veren om een heerlijk ontbijt te nuttigen en alles op te ruimen. Om 12:00 uur een kop soep en brood met beleg voor de laatste honger te stillen. Nadat de koffers opgehaald waren kon iedereen zich gereed maken om naar het optreden te fietsen.

Het optreden was om 13:30 uur in de kiosk op het marktplein in Beesel. Hier hebben we dan ook een heerlijk optreden gegeven met een schitterend zonnetje aan de hemel. Ook hier werd het optreden van onze leerlingen gegeven in samenwerking met Antoine. Het is toch altijd mooi om te zien hoe deze jonge leden een mooi stukje muziek kunnen neerzetten. Bravo!!!

Na het optreden hebben we alles opgeruimd en kon iedereen nog even nagenieten met een glaasje fris. Hierna weer op de fiets richting “De Kazing” in Baarlo.

Het was een zeer inspirerend weekend en zeker voor herhaling vatbaar. De kampcommissie en het bestuur is ook zeer tevreden met de goede samenwerking tussen de leden onderling.

Foto’s bekijken: klik hier