Jubilarissen bij Voorwaarts Baarlo

Ditmaal op de Jaarvergadering waren er 4 Jubilarissen betreffende Doreen Vestjens, Han Maaskant, Carmen en Ton Mulders.

Doreen:
Doreen is bij Voorwaarts gekomen in opvolging van haar zoon Luc. Doreen is een actief verenigingslid en reeds enkele jaren bestuurslid. Een van de zaken waar Doreen zit volop inzet is het Aan de Slag project. Vele uurtjes en gesprekken voert ze met de contactpersonen van de scholen. Af en toe gaat dit niet als gewenst, maar de aanhouder wint. Doreen, veel dank voor je inzet en bijdrage, zowel als muzikant en als bestuurslid.  Gefeliciteerd met het 10-jarig lidmaatschap.

Han:
Han is reeds 20 jaar lid, en is bij de vereniging gekomen rond het 40-jarig jubileum. Han bespeelde in het begin de bariton. Dit werd uiteindelijk geen groot succes, en is Han omgetoverd tot tamboer-maitre . In Badmunster Eiffel heeft Han als tamboer-maitre zelfs een 1e prijs behaald.

Han, veel dank voor je inzet, gefeliciteerd met je 20-jarig lidmaatschap.

Carmen en Ton:
Voordat beiden bij Voorwaarts kwamen, waren ze al betrokken bij de vereniging door mee te helpen met papier ophalen. Hiervoor willen wij Wiel danken, want dit heeft er mede voor gezorgd dat beiden, tijdens een feestavond gevraagd werden, door Wiel vd Beuken, om lid te worden van Voorwaarts.
Samen zijn ze begonnen op bariton. Toen er een vacature bassist vrijkwam, heeft Ton geen enkel moment getwijfeld. Eerst op Es-bas, en later overgeschakeld op Bes-bas.
Ton en Carmen zijn beide echte verenigingsmensen. Carmen verzorgd o.a. al jaren de inkoop voor de optochten.
Ton is al enige jaren bestuurslid, ook in het verleden reeds bestuurslid geweest.
Ton en Carmen, veel dank voor jullie inzet en gefeliciteerd met jullie 20-jarig lidmaatschap.

Wij wensen jullie allemaal nog vele gezellige muzikale jaren toe.

naar fotopagina