Drum- en Brassband Voorwaarts gaat weer “Aan de slag”

 

Elke dag luister je wel een keer naar muziek op tv, radio, internet….muziek is er altijd en overal. Muziek emotioneert, verbindt én is ook goed voor de ontwikkeling van het jonge kind. Óók dit jaar laat Drum- en Brassband Voorwaarts de leerlingen uit groep 3 van basisschool de Omnibus en de Diamant op een speelse manier kennismaken met de slaginstrumenten die in onze vereniging gebruikt worden, o.a. : de dikke trom, de snaredrum, conga’s, bongo’s, djembés, cowbell en tamboerijn.

Dit ‘Aan de slag’ project, dat deze week gestart is, vindt plaats in ons repetitielokaal in sporthal de Kazing en staat onder leiding van onze druminstructeur Ruud Logtens. Ruud gaat met de leerlingen iets leuks voorbereiden dat tijdens de uitvoeringen aan de ouders voorgedragen wordt.

Op donderdag 28 november zal er bij zaal Habets vanaf 18:30 uur een uitvoering zijn voor de leerlingen en ouders van Basisschool de Diamant en overige belangstellenden.

Op maandag 2 december zal er een uitvoering zijn voor de leerlingen en ouders van Basisschool de Omnibus. Deze uitvoering vindt samen plaats met de groep 4/5 leerlingen van de Omnibus in samenwerking met Fanfare Eendracht uit Baarlo en start ook om 18:30 uur bij zaal Habets.