Bijzondere jaarvergadering bij Drum-Brassband Voorwaarts Baarlo

Op vrijdag 18 maart was de jaarvergadering van Drum- en Brassband Voorwaarts. Het was ditmaal een bijzondere vergadering.

DSC_7801hansHans Schroemges werd gehuldigd door Piet Allards van het LBT voor zijn 25-jarig lidmaatschap binnen de vereniging. Hans is al 25 jaar trouw lid die bijna geen repetitie of optreden mist ondanks dat hij tegenwoordig in Eindhoven woont.

We willen Hans bedanken voor zijn inzet binnen de vereniging en hopen dat hij nog jarenlang lid zal zijn van onze vereniging.


In september 2015 kondigde Eveline van Gasselt, Ton Peeters en Wiel Noijen aan dat ze gingen stoppen als bestuurslid. De tijd was aangebroken dat andere mensen, met nieuwe en andere ideeën, hun taken moesten voortzetten.

DSC_7773Eveline van Gasselt is 15 jaar bestuurslid geweest. Zij nam de bestuurlijke taken over van haar man Leo, na zijn overlijden in 2001. Eveline willen we bij deze nog een keer bedanken voor haar inzet.

 

 

DSC_7771Ton Peeters kwam in 1987 bij de vereniging en werd meteen voorzitter. Al 29 jaar heeft hij deze taak op zich genomen. Ton was wel de drijvende kracht achter de drumband, en het oud papier.

 

 

DSC_7772Wiel kwam in 1980 als bestuurslid bij de vereniging, en werd in 1987 secretaris. Later toen we geen penningmeester hadden heeft hij deze taak ook tot zich genomen. Wiel was de drijvende kracht achter de brassband, en zorgde voor aanwas van oudere leden bij de vereniging.

 

 

Ton en Wiel, die zich allebei op hun eigen manier keihard voor onze vereniging hebben ingezet, en ervoor gezorgd hebben dat de vereniging is uitgegroeid tot een gezonde en leuke vereniging, willen we bedanken voor hun inzet. Nadat ze in 2009 beiden een onderscheiding van de koningin hebben gekregen voor deze inzet, willen we ze nu een oorkonde aanbieden en benoemen tot erelid van de vereniging.

DSC_7817Op vrijdag 20 mei aanstaande krijgen beide ereleden een receptie aangeboden bij zaal Unitas te Baarlo, waarvoor iedereen is uitgenodigd. Tijdens deze receptie zal Drum- en Brassband Voorwaarts een kort concert geven, als dank voor de vele jaren van inzet door Ton Peeters en Wiel Noijen.

Aanvang concert en receptie: 19.30 uur.